TERMENI SI CONDITII

we speak shirts

INFORMAȚII LEGALE

Atât site-ul www.razvanvalceanu.ro, cât și brand-ul “Razvan Valceanu, we speak shirts”, care este marca înregistrată individual la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), sunt proprietatea SC TAILOR STUDIO SRL, identificată prin CIF 31279755 și RC J40/2449/2013, cu sediul social în BUCUREȘTI, sector 6, str. ALEEA DEALUL MĂCINULUI, nr. 1A, bloc 452, scara B, ap. 50, cont bancar deschis la Banca  Transilvania, Agenția Piața Muncii și cont IBAN RO61BTRLRONCRT0205171601, telefon 0722598346, Administrator legal Razvan Valceanu,

este denumită în cele ce urmează www.razvanvalceanu.ro.

Ce drepturi au vizitatorii și clienții www.razvanvalceanu.ro?

Plătesc comanda ramburs sau online, integral, cu cardul. În cazul plății online, la livrare doar recepționează coletul de la curier, nu îi mai datorează nimic acestuia. Odată cu personalizarea unui produs, după caz se modifică și prețul afișat pe site.

Sunt asigurați că prețul la care fac o comandă este acelasi cu prețul de pe factura eliberată și cu prețul pe care vor trebui să îl achite curierului, odată cu livrarea ramburs.

Pot consulta mereu comenzile, facturile și garanțiile aferente lor în Contul Meu.

Pot fi siguri că datele personale vor rămane confidențiale și nu vor fi trimise de către www.razvanvalceanu.ro către terți. Pot solicita ștergerea lor printr-un email la studio@razvanvalceanu.ro.

Dreptul de autor al www.razvanvalceanu.ro asupra conținutului publicat pe site și asupra modului în care sunt folosite numele, siglele și sloganul său: “Razvan Valceanu, we speak shirts”

Întregul conținut al site-ului, blog-ului, Newsletter-ele și brand-ul “Razvan Valceanu, we speak shirts”, care este marca înregistrată individual la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), sunt proprietatea www.razvanvalceanu.ro și intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.

Utilizatorilor le este interzis să folosească pentru uz comercial sau contrar intereselor www.razvanvalceanu.ro orice material conținut în site, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, emailuri, scripturi, programe și alte date, fără acordul scris al companiei noastre. Pentru a ne raporta probleme legate de drepturile de proprietate intelectuală, vă rugăm să folosiți adresa me@razvanvalceanu.ro.

Produsele oferite și politica de prețuri

Produsele comercializate pe acest site sunt noi, autentice, fabricate în România, din materiale a căror proveniența și compoziție sunt specificate în magazinul online. Prețurile sunt exprimate în lei (RON) și nu se percepe TVA, deoarece societatea noastră nu este plătitoare de TVA.

În situații excepționale:

– culorile produselor livrate pot diferi față de cele selectate din configuratorul online; setarea monitoarelor deteriorează culoarea originală;
– unele produse vor fi livrate cu întârziere fată de perioadele asumate la preluarea comenzii, www.razvanvalceanu.ro va anunța în acest caz clienții.
– unele produse nu vor putea fi livrate, din cauza lipsei de stoc de țesături la furnizorii parteneri, www.razvanvalceanu.ro va anunța în acest caz clienții și va returna orice plată făcută în avans de către aceastia, ori vor selecta împreună un alt cod și furnizor de materiale.

Promoțiile și ofertele oferite pe site au termeni speciali, prezentați în pagini dedicate.

Livrarea produselor si politica de retur

Calitatea serviciilor de hosting, erori de funcționare, link-uri dinspre alte site-uri. Site-ul www.razvanvalceanu.ro e găzduit de serverele unei terțe firme, așa încât www.razvanvalceanu.ro nu este responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site.

Compania nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor din care se ajunge, prin legături, în site-ul său.

Abonarea la Newsletter și dezabonarea

Abonarea la Newsletterul www.razvanvalceanu.ro este gratuită și voluntară. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și respectă Legea Comerțului Electronic: dezabonarea e posibilă oricând, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui Newsletter.

www.razvanvalceanu.ro deține toate drepturile asupra conținutului Newsletter-ului trimis către abonații săi. Aceștia pot retrimite Newsletter-ul și altor persoane, asumându-și răspunderea redirecționării, în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul.

Politica de confidențialitate

Informație personală înseamnă orice tip de informație care va identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa sau telefonul).

Informațiile personale furnizate sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. www.razvanvalceanu.ro nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată. Informațiile referitoare la cărțile de credit nu vor fi colectate sau salvate de către noi.

În orice moment puteți modifică sau șterge din baza noastră de date informațiile pe care ni le-ați oferit. Dacă doriți să modificați datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastră, vă rugăm să ne contactați prin telefon, la numărul 0722 598 346 sau utilizând adresa de email studio@razvanvalceanu.ro, către www.razvanvalceanu.ro.

În cazul în care aveți sugestii referitoare la aspectul confidențialității, sau în cazul în care doriți să formulați o reclamație referitoare la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin telefon, la numărul 0722 598 346 sau utilizând adresa de email studio@razvanvalceanu.ro, către www.razvanvalceanu.ro.

www.razvanvalceanu.ro solicită nume, adrese de e-mail, numere de telefon si alte date de la clienții săi, în scopul finalizării comenzilor cât mai corect și rapid.

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete, sau făcute fără informații de bază, cum ar fi nume, prenume, sau telefon de contact. www.razvanvalceanu.ro își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Orice schimbare a acestor reguli de confidențialitate va fi comunicată pe site-ul www.razvanvalceanu.ro, cu cel puțin 10 zile înainte de implementarea lor.

Forța Majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afară controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului, fără că vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între www.razvanvalceanu.ro și Clienți/Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă, sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente, din Municipiul București.

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele www.razvanvalceanu.ro, netratată de nici un articol din pagina Termeni și Condiții, va fi notificată la studio@razvanvalceanu.ro, urmând a se rezolva pe cale amiabilă în maxim 30 de zile de la sesizare.