Brandul “Razvan Valceanu” ofera femeilor din Romania singurul  configurator online pentru camasi si accesorii fashion

Brandul “Razvan Valceanu” ofera femeilor din Romania singurul configurator online pentru camasi si accesorii fashion

Bucuresti, 15 Februarie 2017 – Brand-ul de camasi made to measure “Razvan Valceanu” se lanseaza si online, pe o platforma noua, cu configurator online, prin care iti poti crea camasa asa cum vrei, poti plati in rate si in Bitcoin si unde vei invata sa fii propriul tau designer.

Noul website “Razvan Valceanu” duce mai departe experienta clientilor ce doresc sa beneficieze de servicii made to measure si in acelasi timp sa aiba libertatea totala de a-si concepe propriile camasi, in cele mai mici detalii (de la masuri exacte, la design si accesorii).

we speak shirts
www.razvanvalceanu.ro

NOUL CONFIGURATOR ONLINE made to measure a fost conceput pentru a oferi clientilor un proces de creatie simplu, rapid, este unic pentru femeile din Romania, iar catalogul online cu colectii permite clientilor atat sa isi aleaga si sa comande din modelele existente, cat si sa isi reconfigureze unul dupa propria dorinta.

Serviciul nostru “Made to Measure” s-a lansat in 2013 si combina traditia vestimentara cu stilul contemporan. Acesta ofera posibilitatea clientilor sa isi creeze camasi pe masurile corpului si in plus este completat de propunerile oferite pentru personalizare, care cuprind o gama larga de optiuni. Toate camasile noastre sunt croite in intregime manual, de croitori-experti, prin zeci de procese diferite. Pentru a fi in masura sa facem disponibil acest serviciu si in afara Bucurestiului, am implementat un configurator online care ne va ajuta sa preluam comenzi si sa oferim consultanta si in mediul online”, a declarat Razvan Valceanu.
“Cu aceasta ocazie, am realizat si schimbarea identitatii vizuale, printr-un rebranding proaspat de logo si culori atribuite brand-ului nostru. Sloganul a ramas acelasi, “we speak shirts”, si este marca inregistrata acum”, a mai adaugat acesta. 

FOTO de Marinela Sadoval

SHOP-UL ONLINE este creat pentru a asigura o navigare usoara prin colectiile “Razvan Valceanu” si ofera modalitati de plata foarte variate, de la plata in rate, la plata online cu card, dar si prin Bitcoin.

Pe langa partea de asistenta online si offline a clientilor, noul website se extinde prin BLOG-UL “Razvan Valceanu”. Acest spatiu este dedicat lumii fascinante a modei si a artei, iar sectiunile sale principale sunt completate de articole despre istoria modei, noutati despre brand si ultimele tendinte in styling, editoriale de moda si multe informatii utile.

 

Asadar, noul website “Razvan Valceanu” devine o platforma in care creatia, expertiza in domeniu si calitatea materialelor si a serviciilor caracteristice brand-ului se intalnesc cu cei mai sofisticati clienti, intr-un dialog nemijlocit despre camasi, stil, arta si fashion.

Despre Răzvan Vâlceanu
Prezent încă din anul 2013 atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, brandul de cămăși Răzvan Vâlceanu reprezintă deja un reper în domeniul design-ului de înaltă calitate, adresându-se deopotrivă femeilor, cât și bărbaților.
Dedicat conceptului made to measure, brandul de cămăși Răzvan Vâlceanu descrie mai mult decât o propunere de design, ci un întreg drum parcurs alături de fiecare client către definirea stilului personal. Fie că urmează un demers clasic riguros, ori unul vibrant, contemporan, creațiile Răzvan Vâlceanu își descoperă măiestria execuției îmbrăcând impecabil corpul în materiale de înaltă calitate și accesorii atent concepute pentru fiecare model și ocazie. De la prima schiță și până la cele mai fine detalii, cămășile Răzvan Vâlceanu vorbesc limbajul stilului: we speak shirts. Gasiti totul despre noi pe www.razvanvalceanu.ro sau pe www.facebook.com/razvanvalceanu.ro

WRITE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.