Răzvan Vâlceanu made to measure a prezentat propunerile de cămăși pentru sezonul de vară 2014

Răzvan Vâlceanu made to measure a prezentat propunerile de cămăși pentru sezonul de vară 2014

Designerii români au prezentat propunerile lor pentru brandul de cămăși, iar consultanții de stil au oferit indicații pentru alegerea cămășii perfecte

București, 5 iunie 2014 – Brandul de cămăși Răzvan Vâlceanu made to measure a prezentat în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Hotel Radisson Blu propunerea de modele de cămăși și textile pentru sezonul de vară 2014. Totodată, Răzvan Vâlceanu i-a adus în premieră în România pe reprezentanții Canclini, liderul internațional în bumbacul pentru cămăși.

Păstrând aceleași standarde de înaltă calitate și atenție pentru detalii, noua colecție de cămași a fost gândită special pentru a se adapta perfect temperaturilor ridicate. Răzvan Vâlceanu propune modele smart-casual, potrivite oricărui moment al unei zile de vară. Tiparele italienești personalizate, bumbacul de înaltă calitate Giza 45, ţesut din 2 fire cu 140 fineţe, designul particularizat pentru fiecare componentă, producția cu cele mai bune utilaje și accesoriile de calitate – toate aceste componente, ce reprezintă semnătura brandului Răzvan Vâlceanu, se regăsesc și în noua colecție special concepută pentru a se adapta temperaturilor înalte. Propunerile pentru vara 2014 se remarcă prin același stil elegant și particularizat al fiecărei ținute, aducând în același timp confortul și libertatea de mișcare, caracteristice obiectelor vestimentare made-to-measure. În plus, pentru sezonul cald, Răzvan Vâlceanu vine cu o selecție de textile colorate, în nuanțe pastelate de la roz, verde, albastru sau mov, până la motive geometrice, florale sau dungi.

”Pentru ca începutul sezonului cald să fie cât mai confortabil, ne-am dorit să oferim un ghid pentru oricine dorește o ținută cât mai elegantă, insă lejeră, pentru sezonul estival. Mai mult, am reunit câteva nume importante din industria de fashion si cea de Made to Measure din România precum Ana Maria Cornea, George Hojbotă, Silvia Serban, Black Tie, Nff by Ștefan Muscă, Mirela Diaconu și Marsay, pe care i-am provocat să creeze câte o cămașă si să prezinte anumite tinute din colectiile lor,” declară Răzvan Vâlceanu. ”Am profitat de această ocazie să-i aducem în România pe reprezentanții Canclini, cu ultimele noutăți în materie de textile pentru sezonul de vară. Astfel, am marcat începutul unei relații pe termen lung, devenind unici distribuitori Canclini în România, o piață cu potențial pentru producătorul de bumbac,” adaugă Răzvan Vâlceanu.

Evenimentul a adus la București renumitul brand de textile, Canclini, liderul mondial în producția de bumbac, dedicat special confecționarii cămășilor. Această actiune este o premieră pentru un brand românesc producător de cămași și dovedește, o dată în plus, grija acordată materialelor folosite pentru realizarea cămășilor ce poartă semnătura Răzvan Vâlceanu. Totodată, Canclini, liderul internațional al bumbacului pentru cămăși, a prezentat colecția de textile pentru sezonul cald. Aceasta va fi distribuită în România prin brandul de cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu.

”Colaborarea cu Răzvan Vâlceanu va fi una pe termen lung și ne bucurăm să avem alături un partener dedicat, care pune în valoare țesăturile noastre fine, oferindu-le atat clientilor finali dar si altor case consacrate de made to measure sau magazine retail”, a declarat Paola Fumagali, reprezentant Canclini.

La invitația lui Răzvan Vâlceanu au raspuns nume consacrate ale industriei de fashion si made to measure din România, punându-și semnătura pe o cămașă special creată pentru brandul românesc. Ana Maria Cornea, Silvia Serban, George Hojbotă, Black Tie, Nff by Ștefan Muscă, Mirela Diaconu și Marsay au creat câte un model de cămașa, insotit de o tinuta completa, care a fost prezentat in cadrul /atelierului de la Radisson Blu.
În cadrul evenimentului consultanții de stil din echipa Răzvan Vâlceanu made to measure i-au ghidat pe invitați în alegerea cămășii potrivite, explicându-le care sunt aspectele de care trebuie să țină cont pentru ca aceste obiecte vestimentare să le ofere senzația de confort și încredere de care au nevoie atunci când le îmbracă. Alte zone interesante din cadrul Atelierului au fost cabina de proba, unde modelele au prezentat live noua colectie, precum si zona mesei de croitorie, unde invitatii au putut urmari procesul de asamblare a unei camasi.

Mai multe informații sunt disponibile in colectiile ADAM si EVA

 

Despre Răzvan Vâlceanu made to measure
Sub sloganul “we speak shirts”, brandul  propune o imagine clasic-moderna, de inspiratie hi-tech. Elementele definitorii pentru cămăşile create de Răzvan Vâlceanu sunt focusul pe detalii de design şi calitatea materialelor şi a producţiei.  Camasile made to measure sunt create dupa un tipar personalizat pentru fiecare client, in functie de situatiile in care va purta camasa, preferintele sale in materie de stil si accesoriile din garderoba la care va asorta camasa. Totodata, brandul „Razvan Valceanu” a lansat si o prima colectie ready to wear ce cuprinde trei stiluri, business, cocktail si smart casual, disponibile pentru barbati, femei si copii. Materialele utilizate în realizarea cămăşilor sunt furnizate de către brandul italian Canclini, unul din liderii internaţionali în domeniul bumbacului pentru cămăşi. Cămăşile sunt fabricate în România pe modelul tiparului italienesc. Toate modelele sunt realizate din bumbac egiptean Giza 45, ţesut din 2 fire cu 140 fineţe.

WRITE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.