LIVRARE

we speak shirts

1. MODALITĂȚI DE LIVRARE

a. Livrarea prin curier rapid

Transportul este asigurat prin intermediul firmei de curierat rapid DPD.
Prețul de curierat pentru un colet sub 1kg este de 15 lei, cu TVA inclus, atât pentru București cât și pentru celelate localități din țară. Pentru comenzi care depășesc valoarea de 450 lei, taxa de curierat pentru client este oferită cadou clienților, urmând să suportăm noi costurile.
Produsele noastre se livrează în maximum 10 zile lucrătoare.
Cămășile și accesoriile produse de www.razvanvalceanu.ro sunt lucrate de către croitori români. Cămășile comandate online nu sunt pe stoc și sunt lansate în producție imediat după recepția comenzii. În funcție de gradul de încărcare comenzile pot ajunge la client în maximum 10 zile lucrătoare. În condițiile în care doriți să știți exact când va fi disponibil produsul dumneavoastră, va rugăm să solicitați termenul de livrare la telefonul afișat pe www.razvanvalceanu.ro, înainte de lansarea comenzii.

b. Livrare din magazinele “Razvan Valceanu”

Puteți ridica comenzile plasate online din magazinele “Razvan Valceanu”, de luni pană sâmbătă, în intervalul orar 10:00-20:00 (doar sambăta între orele 12:00-20:00), după ce am convenit împreună acest lucru, fara nici un cost suplimentar din partea dumneavoastra.

2. CONDIȚIILE DE RETURNARE

a. Cămășile Made to measure, personalizate pe măsurile corpului

Atât expertiza, cât și experiența noastră în domeniul made to measure exclud posibilitatea de a nu îndeplini nevoile și dorințele dumneavoastră, ele fiind create special pentru măsurile și cerințele dumneavoastră.
Acestea nu pot fi returnate și de aceea va sfătuim să introduceți cu atenție măsurile dorite și să fiți siguri de opțiunile alese.
Pentru orice detalii sau nelămuriri, echipă noastră va stă la dispoziție și va va îndruma către alegerea perfectă.
Produsele made to measure sunt create și realizate special pentru dumneavoastră, așadar anularea (ulterioară, în timp ce comandă este deja în execuție) și returnarea produsului, respectiv a contravalorii, NU sunt permise.
Potrivit Ordonanței 130/2000 și Articolului 16 Alin.c) din OUG nr.34/2014, produsele personalizate, adică lucrate pe măsura corpului, lucrate în culori și țesături diferite de cele prezentate standard pe site NU se returnează. Asa că, dacă aveți un corp special, este foarte important să ne lăsați cu maximă atenție și responsabilitate măsurile atunci când plasați comanda și să verificați din nou datele comenzii, în mailul de confirmare pe care îl primiți de la noi după plasarea acesteia.

În cazul în care nu puteți ajunge la noi să vă măsurăm, vă oferim un ghid complet pentru luarea măsurilor, AICI.

În cazuri excepționale
Dacă ajunge la dumneavoastră un produs personalizat, made to measure, care credeti că are probleme de finisaj sau de calitate a țesăturii, ori un produs cu defecte, trimiteți în 24 de ore de la livrare un email de notificare a problemei, însoțit de fotografii, la studio@razvanvalceanu.ro. Vom evalua problema sesizată și vom decide împreună dacă e, sau nu, cazul de retur. Dacă e cazul, ne vom asumă noi costul transportului pe retur și vă vom da banii înapoi pe comandă în maxim 15 zile de la primirea returului, prin DPD Curier.

b. Dacă ați comandat modelul standard, prezentat pe site în mărime standard, nu pe măsură

În cazul în care produsul nu vi se potrivește, notificați-ne la studio@razvanvalceanu.ro. Returul este acceptat în termen de 15 zile de când ați primit comanda. Produsul trebuie să fie nepurtat, în stare impecabilă, ca la livrare și să ajungă la noi prin DPD Curier (veți primi adresa de returnare pe email), trimis și plătit de client. Vă vom da banii înapoi pe comandă în 15 zile de la primirea returului (prin transfer online în contul personal, pe care e nevoie să ni-l comunicați pe mail, dacă ați plătit ramburs comanda).

3. PROCEDURA DE RETURNARE

a. Clienții vor returna produsele eligibile, conform conditiilor de mai sus, doar în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresă de email din pagina de contact. În cererea de retur va rugăm să menționați numărul comenzii. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte căi online. Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru.

b. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. După recepționarea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare, www.razvanvalceanu.ro. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 zile lucrătoare de la data primirii returului.

c. IMPORTANT! Nu expediați coletul cu plată ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară.

d. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid partenere DPD Curier, livrată direct la adresă indicată, din emailul primit. Taxa transportului trebuie achitată de Clientul care solicita returnarea.

e. Dacă nu primiți același produs/mărime/culoare pe care le-ați comandat, produsul se poate returna fără a plăti taxa pentru retur.

ATENȚIE: Pe site sunt trecute dimensiunile la majoritatea produselor și va recomandam sa consultati tabelul de mărimi, pentru a evita ca produsul sa nu vi se potriveasca, caz in care taxele de transport vor fi suportate de către dumneavoastră.

f. În cazul în care produsul achiziționat prezintă defecte din fabricație (nu din transport) vă rugăm să ne contactați în maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumăm răspunderea și vă înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), www.razvanvalceanu.ro suportând taxele de transport către dumneavoastră. Înainte de a expedia produsele către dvs. noi verificăm să nu existe defecte din fabricație, să fie același model, mărime, culoare cu ceea ce ați comandat. Produsele pe care le livrăm sunt noi, croite artizanal special pentru dumneavoastră.

g. Produsele returnate trebuie să conțină ambalajul original (cutie, etichete, folie de protecție-dacă este cazul) nedeteriorat și să nu prezinte urme de uzură, machiaj, miros, etc.
Înainte de a expedia produsele către dvs. noi verificăm să nu existe defecte din fabricație, să fie același model, mărime, culoare cu ceea ce ați comandat. Produsele pe care le livrăm sunt noi, croite artizanal special pentru dumneavoastră.