View cart “Esarfa 1” has been added to your cart.
7

Esarfa 6

lei 110.00

ESARFA creată din mătase pură importata din Italia, culoarea maroniu deshis cu print floral argintiu, potrivită pentru manifestarea și afișarea stilului personal. Eșarfele au un lung parcurs în istoria vestimentara și există câteva zeci de modalități în care acestea se pot lega, înfășura, împleti și purta.

Opțional, puteți alege un alt material de mai jos, pentru a purta o eșarfă asortată în simetrie impecabilă cu cămașa și batista de buzunar.

Out of stock

Product Description

INFASURATI-VA IN ESARFELE NOASTRE DIN MATASE PURA

Sunt mai multe variante ale provenienței istorice a eșarfelor însă cea care ne-a inspirat în creația colecției noastre este cea conform căreia eșarfele au fost purtate prima data de războinicii chinezi din teracotă.

În anul 1974 a fost descoperit mormântul lui Qin Shi Huang, primul impărat al Chinei, care a murit la 210 i.Hr. și impreună cu el a fost găsită și faimoasa lui armată de soldați din teracotă.

Pe langa alte descoperiri surprinzatoare, acești războinici purtau eșarfe largi înfășurate în jurul gâtului. Pentru soldații obisnuiti ele aveau rolul de a-i proteja de frig și împotriva iritațiilor armurilor, pe când ofițerii purtau eșarfele mai la vedere și împletite în moduri mult mai elaborate.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Esarfa 6”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.