3

Esarfa 3

lei 110.00

ESARFA creată din mătase pură importata din Italia, culoarea argintie cu print floral gri, potrivită pentru manifestarea și afișarea stilului personal. Eșarfele au un lung parcurs în istoria vestimentara și există câteva zeci de modalități în care acestea se pot lega, înfășura, împleti și purta.

Opțional, puteți alege un alt material de mai jos, pentru a purta o eșarfă asortată în simetrie impecabilă cu cămașa și batista de buzunar.

Available on backorder

Doresti alt material pentru esarfa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
QTY:
- +

Product Description

INFASURATI-VA IN ESARFELE NOASTRE DIN MATASE PURA

Sunt mai multe variante ale provenienței istorice a eșarfelor însă cea care ne-a inspirat în creația colecției noastre este cea conform căreia eșarfele au fost purtate prima data de războinicii chinezi din teracotă.

În anul 1974 a fost descoperit mormântul lui Qin Shi Huang, primul impărat al Chinei, care a murit la 210 i.Hr. și impreună cu el a fost găsită și faimoasa lui armată de soldați din teracotă.

Pe langa alte descoperiri surprinzatoare, acești războinici purtau eșarfe largi înfășurate în jurul gâtului. Pentru soldații obisnuiti ele aveau rolul de a-i proteja de frig și împotriva iritațiilor armurilor, pe când ofițerii purtau eșarfele mai la vedere și împletite în moduri mult mai elaborate.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Esarfa 3”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.