1

Camasa “Tease” neagra

lei 350.00

Cămașă de dama neagra, stilul fashion, din bumbac 100%, cu design androngin, pretabil atât femeilor, cât și bărbaților.

Aceasta camasa îmbracă fluid corpul și este caracterizata prin gulerul înalt, de culoare alba, fenta alba, cu nasturi ce se inchid prin gaici si mai ales prin inserțiile de șnururi reglabile, atât la baza cămășii, cât și la guler și mâneci, care ii dau un aspect sofisticat.

Modelul acesta este propunerea noastra, insa la cerere se poate executa si in alte culori si materiale. Mai jos puteti consulta o lista de materiale disponibile imediat, daca nici aici nu gasiti culorile care vi se potrivesc perfect, sunati-ne la 0751795008.
This field can't be Empty
Doresti alt material pentru camasa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
QTY:
- +

Product Description

Colecția “Tease”

“Tease” este o cămașă cu design androngin, pretabil atât femeilor, cât și bărbaților, care surprinde si provoacă imaginația, inspirând un look fresh de fiecare dată. Cu un croi minimalist care îmbracă fluid corpul și care conține elemente inspirate de gulerele înalte și fronsate în perioada “La Belle Epoque”, cămașa permite o multitudine de transformări. Datorită inserțiilor de șnururi reglabile, atât la baza cămășii, cât și la guler și mâneci, cămașa își poate schimba cu subtilitate structura și volumetriile, devinind o parte dinamică a vestimentației.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Tease” neagra”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.