1

Camasa “Smart Casual” 1

lei 350.00

Camasa de barbati, stilul smart casual, culoare bleumarin, bumbac 100% natural, cu guler de tip tunica, mansete si fenta si umeri cusute cu ata rosie, pentru un efect smart, musca  decorativa laterala si nasturi rosii

(BEST SELLER AL COLECTIEI SMART CASUAL)

Modelul acesta este propunerea noastra, insa la cerere se poate executa si in alte culori si materiale. Mai jos puteti consulta o lista de materiale disponibile imediat, daca nici aici nu gasiti culorile care vi se potrivesc perfect, sunati-ne la 0751795008.
This field can't be Empty
Doresti alt material pentru camasa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
This field can't be Empty
QTY:
- +

Product Description

Cămășile Răzvan Vâlceanu din colecția Smart Casual introduc categoria informală în vestimentația masculină prin subtilitatea cu care asigură trecerea de la un context strict, ca cel impus de mediul profesional, la unul relaxat si degajat.

De aceea, design-ul desăvârșit ce stă la baza acestei colecții este inspirat de noțiunea de libertate și de timp petrecut în afara constrângerilor de orice fel.

În completarea acestuia, elementele ce definesc creațiile Smart Casual se conturează la nivelul materialelor tratate special pentru a nu necesita îngrijiri atente (uneori nici măcar călcarea lor) și care permit croiuri lejere, gulerele simple, soft sau tip bandă, și opțiuni nenumărate în alegerea culorilor și a printurilor variate.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Smart Casual” 1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.