1

Camasa “Smart Casual” 3

lei 300.00

Camasa de dama, smart casual, cu print alb-albastru geometric, din vascoza amestecata cu matase. Aceasta camasa este foarte comoda, larga si foarte usoara, datorita tiparului larg, dar si tesaturii. Gulerul alb supersized din bumbac cusut cu ata in contrast si manecile care coboara un pic sub cot ca lungime completeaza lejeritatea generala oferita de acest model.

Modelul acesta este propunerea noastra, insa la cerere se poate executa si in alte culori si materiale. Mai jos puteti consulta o lista de materiale disponibile imediat, daca nici aici nu gasiti culorile care vi se potrivesc perfect, sunati-ne la 0751795008.
This field can't be Empty
Doresti alt material pentru camasa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
QTY:
- +

Product Description

Colecția “Smart Casual”

Cămășile Răzvan Vâlceanu din colectia Smart Casual sunt inspirate de momentele de reverie presărate de-a lungul fiecărei zile stresante petrecute lucrând. Fiindcă ceea ce oferă această colecție destinată femeilor dinamice, cu un stil de viată alert este chiar acea libertate pe care ele să o savureze în ținute chic, dar în care să își regăsească stilul personal.

Fie că preferă ținute adaptate unui loisir tonic, fie că mizează pe lejeritate si relaxare, cămășile Smart Casual oferă multiple opțiuni de a îmbina croiuri destinse cu materiale fluide și detalii discrete de design ce se suprapun perfect cu varietatea de culori și printuri disponibile.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Smart Casual” 3”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.