1

Camasa “Lady” 3

lei 350.00

CAMASA de dama, culoare bleu, tipar clasic de lux, din bumbac 100%, ce reflectă prin croiul său formal respectul pe care profesionalismul il impune.

Camasa din prezentare are un guler clasic si mansete duble, pentru butoni.

Monograma sau alte optiuni optiuni pot fi valabile la modelele made to measure, pentru care gasiti detalii mai jos si care pun in valoare cu adevarat nobletea unei camasi de lux, dincolo de calitatea tesaturii.

Modelul acesta este propunerea noastra, insa la cerere se poate executa si in alte culori si materiale. Mai jos puteti consulta o lista de materiale disponibile imediat, daca nici aici nu gasiti culorile care vi se potrivesc perfect, sunati-ne la 0751795008.
This field can't be Empty
Doresti alt material pentru camasa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
QTY:
- +

Product Description

Colecția “LADY”

Într-un moment în care fervența discuțiilor despre feminitate în raport cu domeniile cele mai complexe ale business-ului este atât de prezentă, brand-ul Răzvan Vâlceanu propune un monolog al feminității prin re-gândirea și actualizarea acestei categorii a dress code-ului. Păstrată cu grație, feminitatea îmbracă în materiale de cea mai bună calitate și finisaje impecabile supuse tehnicii made to measure, forma de lider, găsindu-și cea mai puternică exprimare în colecția de cămăși Lady.

Dedicată acestei convingeri, cămașa reflectă prin croiul său formal respectul pe care profesionalismul il impune, iar prin detalii și finisaje, creativitatea substanțială pe care femeile o introduc în toate domeniile de afaceri.

“Nu este o chestiune de aparență, ci de esență. Nu este o chestiune de bani, ci de educație. Nu este o chestiune de haine, ci de clasă”, spunea Coco Chanel.

Urmând traseul istoric al cămășii în vestimenția feminină, piesele create de Răzvan Vâlceanu pentru colecția Lady vorbesc despre aceste trei elemente cu care brand-ul lucrează pentru fiecare clientă în parte. Fie că răspund unui stil exigent în interpretarea clasicului, sau unuia care inspiră prin curajul de a fi inovator, cămășile din colecția Lady se deschid către cele care le poartă, ca o lume a nobleței și a farmecului absolut, în care feminitatea este centrul gravitațional al oricărei ceremonii.

Additional Information

Culoare

Bleu

Sezon

CLASIC, disponibil permanent

Stilul camasii

CLASIC, disponibil permanent

Tip Manseta

Dubla pentru butoni, “FRENCH”

Tip Guler

Clasic ascutit

Compozitie

Bumbac 100% natural, tesatura de lux

Marimi disponibile

Toate masurile afisate + made to measure

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Lady” 3”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.