1

Camasa “Kali” Neagra

lei 300.00

CAMASA din colectia “KALI”, culoare neagra, din bumbac natural 100% de lux, cu mansete si guler albe, stilul fashion, individualizata prin decupajul de la spate, peste care se petrece de două ori cordonul dublu și fenta scurtă din zona decolteului.

In plus, manșetele și gulerul supradimensionate fac ca această cămașă să poată exprima atât grația cât și forța ce definesc feminitatea.

Disponibila doar pentru marimile XS, S, M sau L, sau echivalentul acestora in variantele made to measure.

Modelul acesta este propunerea noastra, insa la cerere se poate executa si in alte culori si materiale. Mai jos puteti consulta o lista de materiale disponibile imediat, daca nici aici nu gasiti culorile care vi se potrivesc perfect, sunati-ne la 0751795008.
This field can't be Empty
Doresti alt material pentru camasa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
QTY:
- +

Product Description

Colecția “KALI”

Una din piesele noastre esențiale, cămașa “Kali” este gândită a se croi pe măsurile celei ce o va purta, fiind o expresie deplină a feminității si a jocului elegant de dezvăluiri și mister.

Asocierea tandră între senzualitatea dată de detaliile specifice modelului “Kali”, precum decupajul de la spate, peste care se petrece de două ori cordonul dublu și fenta scurtă din zona decolteului, plus concretețea manșetelor și a gulerului supradimensionat, face ca această cămașă să poată exprima atât grația cât și forța ce definesc feminitatea.

Additional Information

Culoare

neagra

Sezon

Primavara-vara 2017

Stilul camasii

Fashion

Tip Manseta

Super-sized, cu colt

Tip Guler

Super-sized, ascutit

Compozitie

Bumbac 100% natural, tesatura de lux

Marimi disponibile

XS, S, M, L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Kali” Neagra”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.