1

Camasa “Healer” Alba

lei 400.00

Cămașă pentru barbati culoarea alba, stilul fashion, din bumbac 100%, cu design androngin, pretabil atât bărbaților, dar si femeilor.

Aceasta camasa îmbracă fluid corpul și este caracterizata prin gulerul tip “collarino” de culoare neagra, el fiind elementul central, prin inserțiile de șnururi reglabile pe toata lungimea mânecilor, dar mai ales prin modalitatea de inchidere a nasturilor prin centrul spatelui, elemente care imbinate dau un aspect sofisticat

(nota: toate camasile din prezentare sunt masculine, este preferinta noastra sa prezentam imaginea acestora pe modele femei)

Modelul acesta este propunerea noastra, insa la cerere se poate executa si in alte culori si materiale. Mai jos puteti consulta o lista de materiale disponibile imediat, daca nici aici nu gasiti culorile care vi se potrivesc perfect, sunati-ne la 0751795008.
This field can't be Empty
Doresti alt material pentru camasa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
This field can't be Empty
QTY:
- +

Product Description

Cămășile masculine “Healer”, din colecția DUAL, derivă estetic din veșmintele clericale, gulerul tip “collarino” fiind elementul central.

Aceste cămăși masculine, în variantele onyx black și tropical white, abordează o piesă vestimentară simbolică, preluându-i motivul-cheie și transformând-o într-un statement stilistic extrem de actual.

La efectul intens pe care acest model îl produce, contribuie întregul design al închiderii totale la spate cu nasturi și detaliile urban chic date de benzile ajustabile de la nivelul mânecilor.

Additional Information

Culoare

Alba

Sezon

Primavara-vara 2017

Stilul camasii

Fashion

Tip Manseta

fara mansete

Tip Guler

Guler “collarino”, similar tunica

Compozitie

Bumbac 100%

Marimi disponibile

XS, S, M, L

Tipar

SLIM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Healer” Alba”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.