1

Camasa “Eva” 11

lei 300.00

CAMASA de dama, culoare roz, din colectia EVA, din bumbac 100% natural, cu plastron, guler tunica, mansete si bordura de culoare roz, in ton cu camasa. Pentru a oferi lejeritate, camasa are un cordon de ajustare in jurul taliei, impreuna cu doua buzunare perfect functionale si incapatoare.

Fiind un best-seller al nostru, creata in anul 2014, acesta colectie a fost croita in foarte multe variante, preferate de clientele noastre.

Astfel, mainecile camasilor pot fi scurte, lungi, 3 sferturi, cu bride, iar lungimea variaza de la mini, la midi (asa cum o propune Razvan Valceanu), sau chiar maxi, pana aproape de talpi.

QTY:
- +

Product Description

Conceptul colecției EVA este acela de a sintetiza câteva din noțiunile definitorii pentru limbajul estetic al cămăşii de damă. Prin transpunerea unui croi clasic, ce se încadrează cu usurintă în stilul smart casual, accesorizat cu un cordon reglabil la spate şi buzunare funcționale, cămaşa lungă poate fi imaginată în multiple variante de culoare, desen şi emoție.

Cămăşile EVA sunt, astfel, piese versatile ce permit personalizări ale lungimii, gulerelor şi manşetelor si ale caror fluiditate si textură tandră sunt oferite de calitatea bumbacului, vâscozei, ori mătăsii din care sunt create.

Versiunile fiecarei cămăşi vorbesc despre capacitatea unei singure piese vestimentare al cărei design este esențializat de a se adapta atât unui stil personal, cât şi unei stări şi de a deveni un element statement în ținuta celei ce o poartă.

Additional Information

Culoare

Roz

Sezon

Primavara-vara 2014

Stilul camasii

Camasa-rochie

Tip Manseta

Clasica, rotunda

Tip Guler

Tunica

Compozitie

Bumbac 100%

Marimi disponibile

Toate masurile afisate

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Eva” 11”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.