1

Camasa “Cocktail” 4

lei 750.00

Camasa de barbati de tip cocktail, culoare alba, din bumbac natural 100%, din gama de lux. Design-ul special al acestei camasi o recomanda ca pe o regina a tinutei de lux, in orice garderoba suficient de indrazneata.

În conceptul acestor cămăși intra o fenta acoperita pentru nasturi, plastronul in ton, care consta in 4 randuri duble de volane cusute manual, gulerului ascutit de tip wing, manșete duble pentru butoni si materialele folosite sunt din gama celui mai fin bumbac pentru camasi, acestea fiind un atu masculin suprem. (optiunea Made to measure CADOU)

(nota: toate camasile din prezentare sunt masculine, este preferinta noastra sa prezentam imaginea acestora pe modele femei)

Modelul acesta este propunerea noastra, insa la cerere se poate executa si in alte culori si materiale. Mai jos puteti consulta o lista de materiale disponibile imediat, daca nici aici nu gasiti culorile care vi se potrivesc perfect, sunati-ne la 0751795008.
This field can't be Empty
Doresti alt material pentru camasa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
This field can't be Empty
QTY:
- +

Product Description

Cămășile Cocktail reprezintă mai mult decât o piesă vestimentară care răspunde formalității unei ceremonii; ele sunt cele mai importante elemente ale ținutei care înglobează respectul și importanța pe care le acordăm evenimentului la care participăm și care fac pasul de la o ținută clasică, conservatoare, la una absolut spectaculoasă.

Pentru a marca această trăsătură fundamentală în conduita vestimentară masculină, Răzvan Vâlceanu a creat colecția de cămăși Cocktail ce permite, prin intuitivitatea designului, rafinamentului materialelor și a accesorizării perfecte, ca cel ce le îmbracă să își aleagă propria definiție a eleganței și aristocrației.

Cămășile Cocktail Răzvan Vâlceanu celebrează momente și creează amintiri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Cocktail” 4”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.