1

Camasa “Business” 2

lei 350.00

Camasile de barbati, stilul business, formal, au tipare optionale slim sau regular, sunt disponibile in toate culorile de tesaturi albe cu dungi bleu, albastru, bleumarin, roz, lila, gri si negru, din bumbac 100% natural, cu guler clasic, mansete simple sau pentru butoni si fenta simpla, standard.

In aceasta colectie camasile de business sunt diferentiate de alte produse similare prin calitatea tesaturilor si cel mai important, prin potrivirea camasilor pe masurile corpului si personalizarile cu monograma, pe scurt este o specialitate a atelierului nostru de croitorie si va invitam sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Modelul acesta este propunerea noastra, insa la cerere se poate executa si in alte culori si materiale. Mai jos puteti consulta o lista de materiale disponibile imediat, daca nici aici nu gasiti culorile care vi se potrivesc perfect, sunati-ne la 0751795008.
This field can't be Empty
Doresti alt material pentru camasa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
This field can't be Empty
QTY:
- +

Product Description

Cămășile Business Răzvan Vâlceanu sunt create urmând direcțiile categoriilor formale ale dress code-ului universal, însă ceea ce le face unice este aducerea design-ului în prezent prin racordarea vestimentației la dinamica actuală în care se desfașoară orice activitate din domeniul business.

Păstrând esența definiției de business, creațiile din această clasă vorbesc despre încredere, despre valori imuabile și, mai ales, despre evoluție, atât ca aspect personal, cât și ca indicator profesional.

Mult mai mult decât o serie de propuneri formale cu un croi office impersonal, cămășile Răzvan Vâlceanu definesc calitatea, atât prin materialele folosite, cât și prin finisajele impecabile și tehnica made-to-measure, pentru a fi cartea de vizită cu care cel ce le poartă se prezintă pe sine și, în același timp, își dezvăluie dintr-o privire potența business-ului pe care il reprezintă.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Business” 2”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.