View cart “Camasa “Cocktail” 3” has been added to your cart.
1

Camasa “Adam” 2

lei 350.00

Camasa de barbati de tip smart casual, culoare bleu, din bumbac natural 100%.

Design-ul special se poate adapta mai multor variante de purtare prin includerea acestei camasi în ținute lejere și accesorizarea cu lungimi diferite de pantaloni ce nu necesită curea și chiar suprapunerea peste un short de plajă.

În conceptul acestor cămăși se regăsesc fenta scurtă, cu nasturii ascunsi, plastronul in ton, culoarea bleu, similara gulerului de tip tunica, manșetelor și a iconicei borduri din partea de jos (tipica brand-ului Răzvan Vâlceanu). Desi aspectul camasii este unul degajat, materialele folosite sunt din gama celui mai bun bumbac, acestea fiind un atu masculin mai ales în sezonul călduros.

Modelul acesta este propunerea noastra, insa la cerere se poate executa si in alte culori si materiale. Mai jos puteti consulta o lista de materiale disponibile imediat, daca nici aici nu gasiti culorile care vi se potrivesc perfect, sunati-ne la 0751795008.
This field can't be Empty
Doresti alt material pentru camasa? Alege materialul dorit din lista de aici si copiaza codul in campul de mai sus
Te rugam sa introduci textul
This field can't be Empty
QTY:
- +

Product Description

Colecția “ADAM”

Colecția ADAM este dedicată cămășilor masculine care, prin design-ul special, se pot adapta mai multor variante de purtare.

Prin această flexibilitate, cămășile ADAM se încadrează în stilul smart casual ce presupune includerea lor în ținute lejere și accesorizarea cu lungimi diferite de pantaloni ce nu necesită curea și introducerea cămășii, și chiar suprapunerea peste un short urban sau de plajă.

În conceptul acestor cămăși se regăsesc fenta scurtă și croiul uneori contrastant sau în acelasi ton stilistic al unor modele, structuri complementare ale gulerelor, manșetelor și al iconicei borduri din partea de jos, tipice brand-ului Răzvan Vâlceanu.

Pentru a completa aspectul degajat, însă atent conceput al croiului, materialele folosite sunt din gama celui mai bun bumbac, fiind un atu masculin atât în sezonul rece, dar mai ales în cel călduros.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camasa “Adam” 2”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.