INTRETINERE

Camasi Razvan Valceanu

Cum se curăță și întrețin cămășile Răzvan Valceanu?

Cămășile Răzvan Valceanu sunt produse din materiale de cea mai bună calitate, oferite de liderii pieței internaționale de furnizori de textile. Acestui aspect esențial în confecționarea cămășilor noastre i se adaugă valoarea pe care o implică manufacturarea și prelucrarea minuțioasă a finisajelor.

Tot acest parcurs sofisticat pe care îl urmăm împreună cu Dumneavoastră, încă de la design și până la momentul în care cămașa va este livrată, continuă pe toată perioadă de viață a acelei cămăși. De aceea ne dorim să va fim alături nu doar prin prezența produsului nostru excepțional în garderobă Dumneavoastră, dar și prin faptul că ne asigurăm că produsul își păstrează datale originale un timp îndelungat, această fiind și una din caracteristicile brand-ului Răzvan Valceanu.

Așadar, iată câteva sfaturi pe care trebuie să le urmați pentru a va întreține cămășile Răzvan Valceanu.

Spalarea

Spălarea cămășilor se va face în funcție de materialul din care această este realizată. Textilele folosite de noi sunt întotdeauna din fibre naturale, iar temperatură optimă de spălare nu ar trebui să depășească 30-40 de grade Celsius.

De asemenea, cămășile în culori diferite nu vor fi niciodată spălate împreună în același recipient pentru că acest fapt poate conduce la transmiterea culorii de la o piesă la altă, rezultând în degradarea sau chiar în distrugerea completă a acestora.

Recomandăm că spălarea cămășilor din țesături de mătase și orice alte fibre naturale foarte fine să se facă prin utilizarea programului mașinii de spălat dedicat tesaturilor fine si speciale, interventiile manuale provoacă tensiuni nedorite asupra fibrelor textile.

Este de evitat, iar uneri exclusă, curățarea chimică a anumitor țesături speciale folosite în crearea cămășilor Răzvan Valceanu.

Aceste contraindicații se vor regăsi sau va vor fi specificate de către membrii echipei noastre odată cu fiecare comandă în parte.

Uscarea:

Uscarea cămășilor se va face exclusiv în aer liber și nu folosind programul de uscare al mașinii de spălat, iar în expunerea lor pentru uscare să se folosească umerașe de calitate.

Calcarea:

În procesul de călcare al cămășilor, temperatură optimă este cea indicată de materialul din care cămașa este realizată, iar cămașa este indicat să nu fie uscată total înainte de călcat, dacă este posibil.

Apretarea sau tratarea cămășii cu orice substanță utilizată pentru călcat trebuie să fie evitată. Acestea conduc la degradarea fibrelor, deformarea în timp a croiului și la estomparea strălucirii culorilor (chiar și în cazul cămășilor albe).

Păstrarea:

Pastrarea în garderobă a cămășilor se va face pe umerașe, individual, iar în cazul cămășilor din materiale foarte prețioase, care nu sunt îmbrăcate frecvent, păstrarea optimă îndelungată presupune împachetarea acestora în huse speciale prin care nu pătrund praful, razele soarelui, iar temperatură și umiditatea rămân, pe cât posibil, constante.