Showing all 5 results
,
Short 1
lei 95.00

SHORT feminin din colectia DUAL, de culoare rosu-albastru cu imprimeu geometric, din vazcoza naturala, cu 2 buzunare functionale si snur si nasturi decorativi. Acesta se poate purta fie in combinatie cu alte camasi si bluze, dar ideal este cu camasa din material identic, din Colectia EVA.

STOC LIMITAT DE TESATURA PENTRU ACEST MODEL

 Ghid de marimi

 Ghid intretinere

View product "Short 1" details
,
Short 2
lei 95.00

SHORT feminin din colectia DUAL, de culoare alba, din bumbac 100% natural de lux, cu 2 buzunare functionale si snur si nasturi decorativi. Acesta se poate purta fie in combinatie cu alte camasi si bluze, dar ideal este cu camasa din material identic, din Colectia EVA.

 Ghid de marimi

 Ghid intretinere

View product "Short 2" details
,
Short 3
lei 95.00

SHORT feminin din colectia DUAL, de culoare roscat-caramizie cu imprimeu floral, din vazcoza naturala, cu 2 buzunare functionale si snur si nasturi decorativi. Acesta se poate purta fie in combinatie cu alte camasi si bluze, dar ideal este cu camasa din material identic, din Colectia EVA.

 Ghid de marimi

 Ghid intretinere

View product "Short 3" details
,
Short 4
lei 95.00

SHORT feminin din colectia DUAL, de culoare albastra cu print geometric, din vazcoza naturala, cu 2 buzunare functionale si snur si nasturi decorativi. Acesta se poate purta fie in combinatie cu alte camasi si bluze, dar ideal este cu camasa din material identic, din Colectia EVA.

 Ghid de marimi

 Ghid intretinere

View product "Short 4" details
,
Short 5
lei 95.00

SHORT feminin din colectia DUAL, de culoare neagra si print floral alb, din vazcoza naturala, cu 2 buzunare functionale si snur si nasturi decorativi.

Acesta se poate purta fie in combinatie cu alte camasi si bluze, dar ideal este cu camasa din material identic, din Colectia EVA.

 Ghid de marimi

 Ghid intretinere

View product "Short 5" details