CAMASA PERFECTA

DESIGN EXCLUSIVIST

DESPRE NOI

we speak shirts

Fondat în anul 2013 si prezent atât pe piata românească, cât si pe cea internațională, brand-ul de cămăsi Răzvan Vâlceanu reprezintă deja un reper în domeniul design-ului de înaltă calitate, adresându-se deopotrivă femeilor, cât si bărbaților.

Dedicat conceptului made to measure, brand-ul de cămăsi Răzvan Vâlceanu descrie mai mult decât o executie a unui design prestabilit, ci reprezintă un întreg drum parcurs alături de fiecare client, către definirea stilului personal.

Fie că urmează un demers clasic riguros, ori unul vibrant, contemporan, creatiile Răzvan Vâlceanu îsi descoperă măiestria executiei îmbrăcând impecabil corpul în materiale de înaltă calitate, furnizate de liderii internationali în domeniul textilelor, însotite de accesorii unicat, atent concepute pentru fiecare model si ocazie.

Totodată, brandul Răzvan Vâlceanu propune si colecții ready to wear, de tip capsulă, disponibile online, sau prin parteneri strategici. Această categorie în dimensiuni standard transferă aceeasi grijă si calitate pentru confectionarea cămăsilor de damă, sau de bărbati.

Asadar, încă de la prima schită si până la cele mai fine detalii, cămăsile Răzvan Vâlceanu vorbesc limbajul stilului:

we speak shirts