Trimiteti-ne un mesaj

  Showroom Razvan Valceanu: Calea Victoriei, numarul 210, Sectorul 1, Bucuresti, ROMANIA

  +40 722 598 346

  studio@razvanvalceanu.ro

  Orar:

  Luni pana Vineri: de la 10 a.m. la 20 p.m.

  Sambata: de la 12 a.m. la 20 p.m.

  Our team

  Membrii echipei noastre sunt specializati în fiecare etapă si proces prin care trec produsele create, până ajung la Dumneavoastră. De aceea, orice întrebare sau nevoie de consiliere pe care o aveti, o puteti adresa prin unul din mijloacele care vă sunt cel mai usor de folosit. Va stăm la dispozitie si vă asigurăm că orice apel sau mesaj va fi preluat de membrul echipei specializat în a vă îndruma, sau ajuta, în cel mai scurt timp posibil.

  În perioadele aglomerate, răspunsurile ar putea fi primite la un interval de aproximativ 48 de ore de la data comunicării Dumneavoastră, însă întotdeauna veti beneficia de toată atentia si disponibilitatea noastră.

  Cum tinem legătura

  Like, follow, share sau tag, suntem bucuroși să fim conectați și prezenți atât pe pagina Dumneavoastră, cât și în newsfeed, newsletter si email.

  De asemenea, echipa noastră va stă la dispoziție și vă răspunde la întrebări și mesaje pe paginile oficiale de Facebook, Instagram, Pinterest precum și celor preluate de pe blogul de pe site.

  Presă

  Pentru orice întrebări și cereri din partea presei, colaborări sau styling pentru VIP și celebrități, contactați-ne la adresa de email me@razvanvalceanu.ro, sau la numărul de telefon 0722 598 346.

  Carieră

  Pentru dezvoltarea companiei dorim să avem lângă noi cei mai buni profesioniști din domeniu. Dacă îți dorești să lucrezi alături de noi, trimite-ne un CV actualizat la adresa studio@razvanvalceanu.ro. Dacă profilul tău corespunde cerințelor noastre, te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru un interviu.