CONFIDENTIALITATE

we speak shirts

Informație personală înseamnă orice tip de informație care va identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa sau telefonul).

Informațiile personale furnizate sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. S.C. Tailor Studio S.R.L., nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată. Informațiile referitoare la cărțile de credit nu vor fi colectate sau salvate de către noi.

În orice moment puteți modifică sau șterge din baza noastră de date informațiile pe care ni le-ați oferit. Dacă doriți să modificați datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastră, vă rugăm să ne contactați prin telefon, la numărul 0722 598 346 sau utilizând adresa de email studio@razvanvalceanu.ro, către S.C. Tailor Studio S.R.L.

În cazul în care aveți sugestii referitoare la aspectul confidențialității, sau în cazul în care doriți să formulați o reclamație referitoare la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin telefon, la numărul 0722 598 346 sau utilizând adresa de email studio@razvanvalceanu.ro, către S.C. Tailor Studio S.R.L.

S.C. Tailor Studio S.R.L. solicită nume, adrese de e-mail, numere de telefon si alte date de la clienții săi, în scopul finalizării comenzilor cât mai corect și rapid.

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete, sau făcute fără informații de bază, cum ar fi nume, prenume, sau telefon de contact.

Orice schimbare a acestor reguli de confidențialitate va fi comunicată pe site-ul www.razvanvalceanu.ro, cu cel puțin 10 zile înainte de implementarea lor.