Clubul de fitness Club Moving, in parteneriat cu brandul de camasi Razvan Valceanu

Clubul de fitness Club Moving, in parteneriat cu brandul de camasi Razvan Valceanu

Brandul de camasi made to measure Razvan Valceanu a incheiat un parteneriat cu clubul de fitness Club Moving Romania.

Timp de 2 luni, Club Moving va demara o competitie pentru toti clientii clubului din Bucuresti.  “Fit in your perfect shirt”, este campania prin care acestia vor avea posibilitatea de a castiga 2 camasi made-to-measure Razvan Valceanu, una de dama si una de barbati.

Acesta este primul parteneriat dintr-o serie care urmeaza sa se lanseze, cu scopul consolidarii  viziunii de business a brandului. Sunt vizate companii din industrii complementare, dar care au aceleasi principii si care urmaresc sa ofere valoare adaugata clientilor lor.

”Prin acest business nu imi doresc doar sa vand camasi, ci mai ales sa promovez un anumit stil de viata. Oamenii din zona de business au o viata agitata si deseori uita sa aiba grija de ei. De aceea, pe langa consultanta stilistica, vreau sa imi incurajez clientii sa isi construiasca o imagine personala corecta din toate punctele de vedere”, declara Razvan Valceanu.

Clientii brandului Razvan Valceanu care vin sa-si realizeze o camasa la showroom, vor primi cadou Gift Certificates pentru a testa gratuit serviciile Club Moving Romania, timp de o saptamana.

www.manager.ro

SCRIE UN COMENTARIU