Razvan Valceanu

Lucrăm la crearea unui nou website.

Despre Noi

Fondat în anul 2013 și prezent atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, brand-ul de cămăși Răzvan Vâlceanu reprezintă deja un reper în domeniul design-ului de înaltă calitate, adresându-se deopotrivă femeilor, cât și bărbaților.

Dedicat conceptului made to measure, brand-ul de cămăși Răzvan Vâlceanu descrie mai mult decât o propunere de design, ci un întreg drum parcurs alături de fiecare client către definirea stilului personal.

Fie că urmează un demers clasic riguros, ori unul vibrant, contemporan, creațiile Răzvan Vâlceanu își descoperă măiestria execuției îmbrăcând impecabil corpul în materiale de înaltă calitate, furnizate de liderii internaționali în domeniul textilelor, și accesorii unicat, atent concepute pentru fiecare model și ocazie.

Totodată, brandul Răzvan Vâlceanu propune și colecții ready to wear în stilurile business, cocktail și smart casual. Această categorie variată de produse, atât pentru bărbați cât și pentu femei, transferă aceeasi calitate și grijă în confecționarea cămășilor în dimensiuni standard (S, M, L) care pot fi, la rândul lor, adaptate stilului, gustului și specificațiilor clientului prin posibilitatea oferită de shop-ul online de a alege materialul, tipul de guler, manșetele și restul detaliilor preferate.

Asadar, încă de la prima schiță și până la cele mai fine detalii, cămășile Răzvan Vâlceanu vorbesc limbajul stilului: we speak shirts.

Contact

+40 722 59 83 46